تدبیر طب ایرانی برای آلرژی های فصل بهار
یک متخصص طب ایرانی گفت: آلرژی فصلی مثل عطسه، آبریزش بینی، خارش گلو، خارش پوست و کهیر، دمل ها و جوش های پوستی از مشکلات شایع فصل بهار است که با رعایت برخی از اصول ساده زندگی و تغذیه سالم می توان از ابتلا به بیماری های این فصل و همچنین از ابتلا به آلرژی فصلی پیشگیری کرد.
آفتاب نیوز :
مرضیه اخباری اظهار کرد: مصرف غذاهای ایرانی سبک که انرژی و مواد مورد نیاز بدن را تامین می کند مثل آش جو، سوپ جو، آش سماق، آش انار، انواع خورش ها و سمنو می تواند به حل این مشکل کمک کند.
وی افزود: مصرف شربت هایی مانند سکنجبین، شربت لیمو و آلبالو، افزودن زرشک، سماق و رب انار به غذاها، کاهش مصرف غذاهای پراَدویه و سرخ کردنی و محرک مانند شکلات، قهوه و نسکافه و کاهش مصرف غذاهای گوشتی به ویژه گوشت گاو و گوساله از دیگر سفارش های طب ایرانی در فصل بهار است.
این متخصص طب ایرانی تصریح کرد: کاهش مصرف غذاهای گوشتی به ویژه گوشت گاو و گوساله، کاهش مصرف غذاهای دیرهضم مانند فست فودها و انواع شیرینی های مصنوعی و مصرف گیاهان و سبزی های مفید فصل بهار مثل کنگر، ریواس، اسفناج و خرفه مورد سفارش طب ایرانی است.
اخباری تاکید کرد: انجام ورزش سبک روزانه، کاهش فعالیت های بدنی شدید در طول روز در کنار خواب معتدل و اجتناب از زیاد خوابی و کم خوابی از تدبیرهایی است که در طب ایرانی برای پیشگیری از بیماری به آن سفارش شده است.