مسئولان به بودجه مدیریت بحران توجه کنند
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: در برنامه هفتم توسعه به مدیریت ریسک و حوادث توجهی نشده است که برای ما بسیار ناراحت کننده است.
به گزارش سیمارتیکل، علی نصیری رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران استان تهران و سردبیر علمی کنگره گفت: دهمین کنگره بین المللی مدیریت سلامت در حوادث و بلایا 12 تا 14 آذرماه در مرکز همایش های رازی برگزار می شود. شعار امسال این کنگره مدیریت یکپارچه خطر بلایا است و امروز اسناد زیادی در دنیا وجود دارد که نباید منتظر حوادث و ترمیم خسارات بود، بلکه باید از آن پیشگیری کرد.
وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری گفت: باید مرکزی برای کنترل و کنترل وضعیت تصادفات وجود داشته باشد.
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران استان تهران گفت: در فاصله کنگره نهم تا دهم، اتفاقات بزرگ زیادی از جمله عهد صادق، شهادت شهید سلیمانی، سقوط بالگرد رئیس جمهور، افزایش هوا داشتیم. آلودگی، شورش، ریزش ساختمان های کلان شهرها و … باید در تخصیص بودجه مد نظر مسئولان باشد.
نصیری گفت: از جمله اقدامات انجام شده، تصویب و ابلاغ قانون دائمی مدیریت بحران در کشور، تأسیس انجمن عملی سلامت در حوادث و بلایا در ایران، تأسیس مرکز تحقیقات جدید تغییرات اقلیمی و سلامت و… بود.
سردبیر علمی کنگره بین المللی مدیریت سلامت در حوادث و بلایا، خاطرنشان کرد: این کنگره دانش خوبی ایجاد کرده و در اجرا بسیار جلوتر است. وی ادامه داد: در دوره اول و دوم رئیس کنگره در کنار رئیس پزشکی بود.
دبیر علمی کنگره گفت: محورها شامل حاکمیت ریسک امنیتی، پیشگیری، عبرت از گذشته، آموزش و پژوهش، پدافند غیرعامل، تغییرات اقلیمی، سلامت تغذیه، حوادث بیولوژیکی، توانبخشی روانپزشکی، حوادث رانندگی، تجمعات جمعی و جوانان جمعیت است.
نصیری گفت: در این کنگره 25 کارگاه ویژه برگزار شده و 3 بازدید ویژه از زیرساخت های سیل و زلزله تهران در آخر هفته برگزار می شود.
وی می افزاید: 8 مجله علمی مقالات برگزیده را منتشر می کنند. در این کنگره 452 مقاله علمی، 223 پوستر ارسال شد. همچنین 43 پنل ویژه، 430 سخنرانی، 99 داور در این کنگره همکاری داشتند و در مجموع 2500 نفر ثبت نام کردند.
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: امسال برای اولین بار است که منشور اخلاقی کنگره ایجاد می شود. HSEO محیط کنگره نیز کنترل شد.
وی درباره چالشهای اصلی گفت: روند رو به رشد تغییرات اقلیمی، تهدیدات جدید سیستم هژمونی جهانی، ناامنی جدی بیمارستانها و سایر مراکز درمانی، افزایش مرگ و میر در حوادث رانندگی، عدم مدیریت جدی برنامه هفتم توسعه. خطر حوادث و بلایا از جمله چالش های ما است.
نصیری بیان کرد: ارتقای ساختار، ظرفیت و اعتبار دستگاههای مدیریت بحران، الزام ارزیابی ریسک یکپارچه در زیرساختهای بهداشتی، اصلاح سیستمهای عمرانی، تمرکز بر پیشگیری، توسعه ناوگان امداد و نجات و معرفی واحد SOS از جمله اقدامات است. امیدواریم اجرایی شود.
پایان خبر سیمارتیکل
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "مسئولان به بودجه مدیریت بحران توجه کنند" هستید؟ با کلیک بر روی حوادث، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "مسئولان به بودجه مدیریت بحران توجه کنند"، کلیک کنید.