خط قرمز سازمان غذا و دارو در محصولات غذایی
سازمان غذا و دارو اعلام کرد؛
روابط عمومی سازمان غذا و دارو فواید سلامتی روغن آفتابگردان خام وارداتی را تشریح می کند.
به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری سیمارتیکل، سلامت تغذیه
20 اردیبهشت 1403، 10:04
از سوی سازمان غذا و دارو اعلام شد.
خط قرمز سازمان غذا و دارو در محصولات غذایی
خط قرمز سازمان غذا و دارو در محصولات غذایی
روابط عمومی سازمان غذا و دارو درباره فواید سلامتی روغن آفتابگردان خام وارداتی توضیح می دهد.
به گزارش خبرگزاری سیمارتیکل، روابط عمومی سازمان غذا و دارو اعلام کرد: این روغن ها در مرداد ماه سال 1400 وارد کشور شد و معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با نمونه گیری آن ها را مورد تجزیه و تحلیل قرار داد.
از مجموع 91 هزار تن نفت وارداتی مرداد ماه 1400، 47 هزار تن آن مصوب و 44 هزار تن مابقی از نظر مواد سمی و آلاینده تایید نشده است.
بر اساس اطلاعیه روابط عمومی سازمان غذا و دارو، طی نمونه برداری و آزمایش محموله 44 هزار تنی از نظر باقیمانده سموم نامناسب تشخیص داده شد و صاحب محصول و معاونت غذا و داروی هرمزگان از غیرمناسب بودن این محموله مطلع شدند. -ترخیص و نیاز به بازگرداندن آن.
به گزارش روابط عمومی سازمان غذا و دارو: آزمایشات روی محموله روغن آفتابگردان هم در زیرآزمایشگاه غذا و داروی هرمزگان و هم در آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو به عنوان معتبرترین آزمایشگاه کشور انجام شد. غذا. بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، 44 هزار تن محموله ترخیص نشد و موضوع به اطلاع مراجع ذیربط رسید و اقدامات عادی در این زمینه انجام شد.
روابط عمومی سازمان غذا و دارو همچنین با تاکید بر اینکه این سازمان تمامی محصولات غذایی اعم از مواد اولیه و فرآورده های نهایی وارداتی را در آزمایشگاه های سازمان غذا و دارو با حساسیت بالا تست و شناسایی می کند، تاکید کرد: خط قرمز سازمان غذا و دارو سلامت انسان و نیازمند اقدامات ویژه و فنی در این زمینه است.