صلح ضامن توسعه پایدار و حفظ منابع طبیعی است/ احیای ٩ میلیون هکتار کویر در ایران
وزیر جهاد کشاورزی گفت: تروریسم، جنگ و درگیری جدا از اثرات مخرب بر منابع طبیعی به جامعه انسانی آسیب می رساند و صلح به معنای توسعه پایدار و حفظ منابع طبیعی است.
به گزارش سیمارتیکل، غلامرضا نوری در نشست مسئولان کشورهای عضو کنوانسیون مبارزه با بیابان زایی (COP16) در ریاض عربستان گفت: از دولت عربستان سعودی و مردم دوست و مسلمان برای برگزاری این رویداد زیبا و مهم تشکر می کنم. با تشکر از شهر ریاض و دبیرخانه برای سازماندهی این کنفرانس
وی در ادامه افزود: فرسایش اراضی و بیابان زایی به طور فزاینده ای به چالش های اساسی در عرصه جهانی تبدیل شده است و امروزه نیاز به اقدام موثر برای مقابله با بیابان زایی و خشکسالی و کاهش اثرات تغییرات اقلیمی بیش از پیش احساس می شود.
وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه کنوانسیون سازمان ملل متحد برای مقابله با بیابان زایی چارچوب و بستر مناسبی را برای اقدام جمعی جامعه جهانی برای رسیدگی به ابعاد مختلف این چالش جهانی فراهم کرده است، گفت: در این راستا جمهوری اسلامی ایران مایل است سطح تعهد خود را برای تجدید مداوم اجرای این کنوانسیون بار دیگر بالا ببرد.
وی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران به عنوان کشوری واقع در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری که با بیابان زایی و خشکسالی و سایر مشکلات مشمول این کنوانسیون مواجه است، از هیچ تلاشی برای حفظ منابع طبیعی کوتاهی نکرده است.
نوری خاطرنشان کرد: تاکنون حدود 9 میلیون هکتار از بیابانهای ایران تحت طرح احیاء قرار گرفته است. 1.5 میلیون هکتار جنگل حرا در مناطق بیابانی ایجاد شده است، مراکز کنترل فرسایش بادی و برنامه های آبخیزداری در 32 میلیون هکتار از اراضی اجرا شده است.
وزیر جهاد کشاورزی از ممنوعیت بهره برداری تجاری و صنعتی از جنگل های هیرکان حوزه خزر با همکاری و مشارکت جوامع محلی خبر داد و گفت: جمهوری اسلامی ایران برای ارتقای بهره وری آب و کنترل خشکسالی نصب کرده است. بیش از 30000 سیستم آبیاری سنتی آبی را در 3 میلیون هکتار سیستم های آبیاری مدرن خود توسعه و بازسازی کرده است و کشاورزی حفاظتی و آبیاری زیرسطحی را در نزدیک به یک میلیون هکتار از اراضی کشاورزی اعمال کرده است و آماده است این تجربیات را با دیگران به اشتراک بگذارد. برای اشتراک گذاری با اعضای کنوانسیون
وی افزود: مایلم حمایت خود را از طرح سبز خاورمیانه که توسط عربستان سعودی ارائه شده و بستر مناسبی برای همکاری های منطقه ای در کنترل تخریب اراضی تلقی می شود، اعلام کنم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، نوری با اشاره به شعار «سرزمین ما آینده ماست» به عنوان شعار شانزدهمین اجلاس اجلاس اعضای کنوانسیون مبارزه با بیابان زایی، تاکید کرد: تروریسم، جنگ و درگیری. علاوه بر اثرات مخرب آنها بر منابع طبیعی، به توسعه پایدار و حفظ منابع طبیعی آسیب می رساند.
پایان خبر سیمارتیکل
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "صلح ضامن توسعه پایدار و حفظ منابع طبیعی است/ احیای ٩ میلیون هکتار کویر در ایران" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "صلح ضامن توسعه پایدار و حفظ منابع طبیعی است/ احیای ٩ میلیون هکتار کویر در ایران"، کلیک کنید.