١۰ درصد افراد مسن به بیماری «کم ماهیچگی» مبتلا میشوند
یکی از اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد احتمال 10 درصد کاهش توده عضلانی یا “سارکوپنی” را در افراد مسن تخمین میزند و میگوید: ورزش روزانه یکی از بهترین توصیهها برای جلوگیری از کاهش عضلات در این سن است. . تیم
به گزارش خبرگزاری سیمارتیکل، امیرحسین حکیر با بیان اینکه با افزایش سن، چربی با عضله جایگزین می شود و به اصطلاح آتروفی عضلانی ایجاد می شود، افزود: در برخی موارد این کاهش حجم عضلات و ماهیچه ها جدی تر است و حتی علاوه بر آن. با کاهش حجم سلول های عضلانی، شاهد تخریب سلول های عضلانی و کاهش تعداد آنها هستیم که به آن سارکوپنی یا توده عضلانی کم می گویند.
وی سارکوپنی را نوع جدی تری از تحلیل عضلانی دانست و اظهار داشت: کمبود توده عضلانی نیازمند توجه پزشکی و درمان دقیق است و 8 تا 11 درصد از سالمندان به آن مبتلا هستند. از آنجایی که ماهیچه ها نقش اصلی را در حمایت از ستون فقرات ایفا می کنند، این ضعیف شدن و تحلیل رفتن ماهیچه ها با افزایش سن باعث افزایش فشار روی استخوان ها و دیسک ها می شود.
یکی از اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با ضعیف شدن عضلات، فشار بیشتری به دیسک های بین مهره ای بر روی استخوان ها وارد می شود و این مجموعه اتفاقات روند سایش را تسریع می کند. و پارگی یا آرتروز ستون فقرات.
ورزش منظم روزانه بهترین راه برای جلوگیری از تحلیل عضلات است
این جراح مغز و متخصص جراحی ستون فقرات ورزش روزانه را بهترین راه برای جلوگیری از تحلیل رفتن عضلات می داند و می افزاید: مطالعات مختلف نشان داده است که استفاده از مکمل های غذایی و پروتئینی تاثیر محدود و کمی در پیشگیری از تحلیل رفتن عضلات دارد. و بهترین راه برای جلوگیری از تحلیل عضلات، ورزش منظم روزانه است.
وی ادامه داد: بهترین توصیه برای پیشگیری از تحلیل عضلانی در سالمندان انجام 150 دقیقه ورزش منظم روزانه و کم استرس در هفته یا به عبارتی پنج جلسه 30 دقیقه ای همراه با تمرینات کششی، قدرتی و هوازی است.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه 150 دقیقه ورزش کم استرس در هفته معادل 75 دقیقه ورزش پراسترس هفتگی است، افزود: ورزش کم استرس شرایطی است که فرد می تواند صحبت کند. . اما در حین ورزش نمی تواند آواز بخواند. در هنگام ورزش با استرس زیاد، شدت تنفس به حدی است که نمی تواند بیش از چند کلمه صحبت کند و نفس نفس می کشد.
ورزش های کم استرس مناسب برای سالمندان
حقیر می گوید: به طور کلی ورزش های کم استرس که نیروی کمتری به مفاصل وارد می کند برای سالمندان توصیه می شود. ورزش های کم استرس شامل یوگا و تمرینات کششی نشسته، پیلاتس، پیاده روی در آب، پیاده روی از چند تا 10000 قدم در روز، دوچرخه سواری با وزنه های سبک و ورزش های قدرتی است.
وی در پایان گفت: سالمندانی که می خواهند ورزش های پرفشار انجام دهند، ابتدا باید قلب و ریه های خود را توسط پزشک متخصص بررسی کنند، زیرا باعث عوارض قلبی می شود.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "١۰ درصد افراد مسن به بیماری «کم ماهیچگی» مبتلا میشوند" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "١۰ درصد افراد مسن به بیماری «کم ماهیچگی» مبتلا میشوند"، کلیک کنید.