آوای نبوت با طعم هوش مصنوعی؛ روایتی نو از سنت در عصر فناوری
این کارشناس هوش مصنوعی با تاکید بر تلفیق سنت و تکنولوژی گفت: در کنار حفظ اصالت اصوات نبوی، می خواهیم از هوش مصنوعی برای اینکه طعم تازه ای به این واژه ها ببخشیم و روایتی جدید از سنت به اعصار ارائه کنیم. فناوری برای دادن
به گزارش خبرگزاری سیمارتیکل، هومان پارسا، کارآفرین و کارشناس هوش مصنوعی در جشنواره ملی «آوا و صداهای نبوی» بر اهمیت استفاده از فناوری روز تاکید کرد و گفت: این جشنواره که به ترویج فرهنگ و هنر اسلامی اختصاص دارد. ، می تواند از تکنولوژی روز استفاده کند.
وی با تاکید بر اینکه هوش مصنوعی یکی از فناوری های کارآمد برای استفاده مفید است، افزود: هوش مصنوعی می تواند از بسیاری جهات به جشنواره کمک کند. اول، در تجزیه و تحلیل و پردازش صدا، الگوریتمهای هوش مصنوعی به شناسایی و تشخیص تنها و صداهای مختلف کمک میکنند.
این کارآفرین و کارشناس هوش مصنوعی خاطرنشان کرد: این موضوع به هنرمندان و پژوهشگران این حوزه اجازه می دهد تا کارهای خود را بهتر بشناسند و نقاط قوت و ضعف خود را شناسایی کنند.
پارسا گفت: با استفاده از الگوریتمهای یادگیری عمیق میتوان صداهای پیشبینیکننده و الگوهای صوتی خاص موجود در صداها را شناسایی کرد و این الگوریتمها میتوانند احساسات و عواطف صدا را تحلیل کرده و در نتیجه تجربه شنیداری شنونده را غنی کنند.
هوش مصنوعی؛ همکاران خلاق هنرمندان
این دانشجوی کارآفرین با تاکید بر نقش هوش مصنوعی در تولید آثار جدید، افزود: هوش مصنوعی را می توان به عنوان شریک خلاق در تولید کار جدید دانست. به عنوان مثال، با استفاده از مدلهای مولد، میتوان ملودیهای جدیدی با الهام از صداهای سنتی نبوی خلق کرد و بدین ترتیب به هنرمندان اجازه داد تا مرزهای خلاقیت خود را گسترش دهند.
این کارشناس هوش مصنوعی با بیان اینکه استفاده از این فناوری با چالش هایی همراه است، می گوید: یکی از چالش های استفاده از هوش مصنوعی، حفظ اصالت و هویت فرهنگی اثر است و باید مراقب باشیم که از هوش مصنوعی بدون تقلید از هنر سنتی استفاده کنیم. تقویت و ترویج آنها موثر است.
پارسا توضیح می دهد: هنرمندان نیز باید در مورد فناوری های جدید آموزش و اطلاع رسانی شوند تا بتوانند به بهترین شکل ممکن از آن استفاده کنند.
تلفیقی از هنر و تکنولوژی
وی افزود: می توانیم با آغوش باز از فناوری جدید استقبال کنیم و از آن به عنوان ابزاری برای بهبود صنعت خود استفاده کنیم. همچنین همکاری هنرمندان و در نهایت حفظ هویت فرهنگی و ارزشهای اسلامی باید در همه سطوح مورد توجه قرار گیرد.
به گزارش خبرنگار سیمارتیکل، چهارمین جشنواره سراسری آواها و نغمات نبوی یکی از رویدادهای جشنواره امامت و مهدویت است که 24 بهمن ماه در تالار دانش پژوهان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بزنرد به کار خود پایان می دهد.
چهارمین جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت به همت 62 واحد استانی دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور از 13 رجب تا نیمه شعبان برگزار می شود، علاقه مندان می توانند برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به سایت جشنواره مراجعه کنند. . .iau.ir/fa را بخوانید
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "آوای نبوت با طعم هوش مصنوعی؛ روایتی نو از سنت در عصر فناوری" هستید؟ با کلیک بر روی ورزشی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "آوای نبوت با طعم هوش مصنوعی؛ روایتی نو از سنت در عصر فناوری"، کلیک کنید.