قانون تامین زنان و کودکان بی‌سرپرست به‌روزرسانی نشده است

قانون تامین زنان و کودکان بی‌سرپرست به‌روزرسانی نشده است

رئیس سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه مداخله تخصصی در طلاق و کنترل و کاهش آن می تواند آسیب های اجتماعی را کاهش دهد، گفت: بیمه طلاق باید برای زنان مطلقه پیگیری شود.

به گزارش سیمارتیکل، دکتر سید جاوید حسینی معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور در دیدار با زهرا بهروز آزور معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه بهاجی یک سازمان خدماتی، امدادی، بشردوستانه و اجتماعی است و 59 درصد از کارکنان این سازمان است، اظهار داشت: این سازمان یک سازمان خدماتی، کمکی، بشردوستانه و اجتماعی است. زنان: ۱۹ درصد مدیران استانی و ۲۹ درصد مدیران ستادی بهزیستی را زنان تشکیل می دهند.

ماموریت های بهزیستی زیاد است اما فاقد نیروی انسانی و اعتبار هستند، حسینی بیان کرد: فعالیت های ما باید به سمت مردم برود و به همین دلیل دو امر بسیار مهم است، سازمان های مردم نهاد و داوطلبانه و بهزیستی. در این زمینه محله اهمیت می یابد.

وی ادامه داد: سازمان های بهزیستی پایگاه بسیار مهمی برای اطلاع رسانی اجتماعی به ویژه اطلاعات زنان هستند که می توان از آن در برنامه ریزی ادارات امور بانوان استفاده کرد.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه آسیب طلاق برای این سازمان مهم است، خاطرنشان کرد: طلاق آسیب های اجتماعی بسیاری را به همراه دارد، بنابراین مداخله تخصصی در طلاق و کنترل و کاهش آن می تواند آسیب های اجتماعی را کاهش دهد.

وی با اشاره به نقش بیمه های اجتماعی در کمک به زنان گفت: از آنجایی که طلاق در 5 سال اول ازدواج بیشتر است، آموزش قبل و حین زندگی می تواند به کاهش طلاق کمک کند.

حسینی درباره محور همکاری مشترک سازمان بهزیستی و معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: تصویب و اصلاح برخی از قوانین مانند قانون تأمین زنان و کودکان بدون سرپرست مصوب 1371 که مقررات برای زنان از سال 1374 به روز نشده است.

وی با تاکید بر لزوم پیگیری بیمه طلاق برای زنان مطلقه افزود: با رویکرد خانواده محور باید تلاش شود تا حق پرستاری در خانواده با میزان یارانه موجود در مراکز یکسان شود.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه در حال حاضر 592 هزار زن معلول تحت پوشش بهزیستی داریم، گفت: از این تعداد 400 هزار نفر جزو افراد شاخص، 300 هزار نفر از آنها معلولیت شدید و بسیار شدید و 200 هزار نفر زیر 30 سال نیازمند خدمات ویژه هستند.

وی یادآور می شود: یکی دیگر از محورهای تلاش برای افزایش اعتبار طرح ها در مورد زنان به عنوان مثال بند ج و 3 ماده 80 برنامه هفتم توسعه است که در آن آمده است که زنان سرپرست خانوار 50 درصد تخفیف داشته باشند. در مورد مشاوره اکنون 6 میلیون زن سرپرست خانوار داریم که تنها به اجرای این قانون و ارائه 4 جلسه مشاوره با 2 ساعت اعتبار معافیت نیاز داریم.

دکتر حسینی درباره دیگر محورهای همکاری مشترک گفت: برنامه های آموزشی، حمایتی و بیمه ای از جمله مراقبت های اولویت دار برای زوجین در 5 سال اول زندگی که بیشترین آمار طلاق را داریم می تواند کمک زیادی کند.

وی با اشاره به اینکه صندوق ضمانت بانکی دفتر بانوان ریاست جمهوری می تواند کمک زیادی به توانبخشی و مهارت آموزی زنان کند، گفت: بیمه همسران زنان به صورت ویژه تحت پوشش قرار می گیرد. بیمه اجتماعی زنان به عنوان کارگران فصلی یا کودکان معلول از دیگر موارد همکاری مشترک است.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان بهزیستی کشور، رئیس سازمان بهزیستی همچنین از حمایت از آموزش های مهارتی و ایجاد اشتغال برای سرپرستان خانوار و فرزندان آنها از طریق شبکه تسهیلگران کار یاد کرد. -وام اشتغال، گفت: موضوع فرزندخواندگی و روند آن باید به صورت مشترک بررسی شود.

پایان خبر سیمارتیکل

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "قانون تامین زنان و کودکان بی‌سرپرست به‌روزرسانی نشده است" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "قانون تامین زنان و کودکان بی‌سرپرست به‌روزرسانی نشده است"، کلیک کنید.